Denau Girişimcilik Enstitüsü(Özbekistan) ile Çevrimiçi Toplantı

•  15 Mart 2021 Pazartesi

Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Melih TAŞTAN ve Denau Institute of Entrepreneurship Pedagogy (Özbekistan) Uluslararası Anlaşmalar Sorumlusu Öğrt. Muxlisa SOBIRJANOVA başkanlığında çevrimiçi toplantı gerçekleştirilmiştir. Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Melih TAŞTAN, video ve powerpoint sunumu eşliğinden Tokat’ı, Üniversitemizi ve Mevlana Değişim Programını konu alan bir sunum yapmıştır. Toplamda 90’a yakın akademik personel ve öğrencinin katıldığı çevrimiçi toplantı soru-cevap bölümüyle son bulmuş, işbirliğinin daha ileri noktalara taşınması hususunda ortak görüşe varılmıştır.