MEVLANA VE PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

•  2 Nisan 2020 Perşembe

Korona Virüs (Covid-19) hakkında Yükseköğretim Kurumlarında alınacak tedbirlere ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında, 2020-2021 eğitim öğretim yılı Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı çağrılarının mevcut riskler gözönüne alınarak iptal edilmesi Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 13 .03 .2020 tarihli  toplantısında uygun bulunmuştur.

Süreçle ilgili gelişmeler hakkında bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.