AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT ÜNİVERSİTESİ İLE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

•  17 Ocak 2021 Pazar

Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Melih TAŞTAN ve Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Stratejik Gelişim Direktörü Öğr. Gör. Turan Suleymanov tarafından çevrimiçi tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Öğr. Gör. Dr. Melih TAŞTAN Tokat’ı, Üniversitemizi ve Mevlana Değişim Programı’nı tanıtmıştır. Ardından Öğr. Gör. Turan SULEYMANOV Bakü’den ve Üniversitesinden bahsetmiştir. Öğrencilerin de katıldığı çevrimiçi toplantı soru-cevap bölümüyle son bulmuş, her iki üniversite arasındaki işbirliğinin daha üst seviyelere çıkarılması hususunda görüş birliğine varılmıştır.