OŞ DEVLET ÜNİVERSİTESİ (KIRGIZİSTAN) İLE ÇEVRİMİÇİ TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

•  21 Ocak 2021 Perşembe

Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Melih TAŞTAN ve Oş Devlet Üniversitesi (Kırgızistan) Mevlana Değişim Programı Uzmanı Medina Kimsan Kyzy başkanlığında çevrimiçi toplantı gerçekleştirilmiştir. Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Melih Taştan, video ve powerpoint sunumu eşliğinden Tokat’ı, Üniversitemizi ve Mevlana Değişim Programını konu alan bir sunum yapmıştır. Toplamda 110’a yakın akademik personel ve öğrencinin katıldığı çevrimiçi toplantı soru-cevap bölümüyle son bulmuş, işbirliğinin daha ileri noktalara taşınması hususunda ortak görüşe varılmıştır.